Back to All Events

Buddeus podle Fra

  • Café Fra Šafaříkova 15 Praha 2 Česko (map)

A ne Fra podle Buddeuse. Večer na vzduchu v bezpečné vzdálenosti (je to metafora a je to doslovné, jako všechno) a jako příležitost znovu se potkat. Večer věnovaný plurálu, jazykům poezií. Alespoň některých. U Fra, ne ve Fra, ne před Fra, ale o kousek dál. Čtení za rohem, které je věnováno mnohohlasí kavárny. Tentokrát přenesenému na schody tam, kde ulice U Zvonařky ústí do Bělehradské. Site-specific proti vlastní vůli.


Ondřej Buddeus a Petr Borkovec pozvali na znovuotevření plného literárního provozu kavárny autorky a autory, kteří sem chodí. A taky pár těch, kdo sem nechodí jen tak. 

Nevěděli jsme, co se stane, a ještě pořád nevíme, co se stane. Jisté je, že kdyby na tom místě byla studánka, tak ji budeme otevírat. Kdo nečte, bude čten. Osloveni: Rydval, Lukavský, Klusák, Řehák, Topinka, Láníková, Janda, bar komplet, Aids, Luňáková, Charvátová, Zavadil, Poch, Tomková, Šerý, Fuksová, Voda, Háblová,  Gabriel, Srbová, Hanus, Gálová, Luňáčková,  Zakopalová, Stehlíková, Straka, Iljašenko, Lipár , Borzič, Svoboda, Bałdyga, Hanušová, Novotný, Faulerová, Vybíralová, Macl, Děžinský, Zbořil, Myšková, Hanušová,  Hájek,  Novotný, Marková, Šrámková, Olšovský, Bouška aj.

2020 06 23 Buddeus podle Fra